گواهی چاپ مقاله در مجلات ISI چیست؟ | گواهی پذیرش مقاله علمی پژوهشی
گواهی چاپ مقاله در مجلات ISI چیست؟ | گواهی پذیرش مقاله علمی پژوهشی :
مجلات ISI جزو معتبرترین مجلات علمی فعال در زمینه های پژوهشی است. مجلات که در موسسه ISI به چاپ می رسند مجلات ISI نام دارند که در مقالات قبلی خود به تفصیل در مورد آن ها صحبت کردیم. امروزه شاهد آن هستیم که بسیاری از محققین و دانشجویان ایرانی اقدام به نوشتن مقاله و چاپ آن در مجلات ISI می کنند. این مجلات استانداردهای علمی برای مقالات خود تعریف کرده اند و تمامی مقالات ارسالی توسط داوران و بر اساس این معیارها مورد سنجش و ارزیابی قرار می گیرند. آشنایی با روند چاپ مقالات می تواند به شما در تهیه درست و موفقیت در داشتن یک مقاله ISI کمک بزرگی کند.
گواهی چاپ مقاله در مجلات ISI چیست؟
همانطور که در بالا نیز اشاره کردیم مجلات ISI هر مقاله را چاپ نمی کنند و هنگامی که شما مقاله ای را برای این مجلات ارسال می کنید، مجلات بر اساس معیارهایی که دارند این مقالات را بررسی می کنند و مقالات در پروسه ای قرار می گیرند که به داوری مقالات ISI معروف است. در این داوری ابعاد مختلف مقاله شما توسط بخش تحریریه و همچنین داوران تخصصی مورد ارزیابی و سنجش قرار می گیرد.
پس از ارزیابی های مختلف که مدت زمان آن بسته به درجه و اعتبار مجله می تواند بین یک ماه تا یک سال هم طول بکشد، نامه ای که شامل نتایج این داوری های است به نویسنده ارشد مقاله ارسال می گردد. این کار توسط هیئت تحریریه مجله و توسط شخص سردبیر ژورنال انجام می گیرد و وی نامه نتیجه داوری را به همراه شرح دلیل نتیجه به نویسنده ارشد و اصلی مقاله ارسال می کند. این نامه شامل دو مضمون کلی می باشد. اگر مقاله شما توسط داوران رد شده باشد، نامه مجله نامه رد مقاله شما خواهد بود که در آن ضمن تشکر از شما بابت ارسال و سابمیت مقاله به مجله، رد مقاله و دلایل این تصمیم توضیح داده می شود.
اما در حالت دوم اگر مقاله شما در پروسه داوری و توسط داوران مورد تایید قرار گیرد، پذیرفته شده و به اصطلاح اکسپت می شود و نامه ارسالی مجله و سردبیر شامل خبر قبولی واکسپت شدن مقاله شما می باشد که این نامه به گواهی چاپ مقاله معروف است. گواهی چاپ مقالات شامل دو جز اصلی می باشد. یکی اینکه بعد از متن نامه و در انتهای آن باید گواهی چاپ توسط سردبیر مجله امضا شده باشد و همچنین این گواهی چاپ مقاله باید حاوی کد شناسایی مجله (ISSN) و اطلاعات اساسی مجله باشد تا رسمیت داشته باشد.
حالت سوم زمانی رخ می دهد که مقاله شما با شرط اصلاحاتی در متن آن پذیرفته می شود که در این حالت اولین نامه، نامه اصلاحیه بوده که بعد از انجام این رفع مشکل ها و ارسال مجدد آن به مجله در صورت تایید داوران، گواهی چاپ برای نویسنده اصلی مقاله ارسال می گردد. این گواهی نیز دقیقا باید شرایط ذکر شده را دارا باشد.
در حال حاضر از زمانی که مقاله اکسپت می شود تا زمانی که به صورت دیجیتالی و رسمی و یا کتابی مقاله شما در مجله به چاپ برسد برای ارایه به مکان هایی مانند مصاحبه دکتری و معرفی در رزومه تحصیلی باید نامه و گواهی چاپ مقاله را نیز را ارایه دهید که به این دلیل می توان فهمید که آشنایی با آن از اهمیت بالایی برای شما برخوردار است.