مواد غذایی و مواد شیمیایی | فروش مواد شیمیایی مواد غذایی
مواد غذایی و مواد شیمیایی | فروش مواد شیمیایی مواد غذایی :
در حال خرید از مارکت های فروش غذا هستیم. ما به اشتباه تصور می کنیم که چون در قفسه این مارکت ها فروخته می شود ، با مواد سالم و مصرفی تنظیم می شود. در واقعیت ، شما ممکن است تعجب کنید که چه نوع مواد افزودنی و مواد شیمیایی به طور قانونی در بعضی از غذاهایی که روزانه می خورید مجاز است.با این موادشیمیایی که به ماندگاری و غیره می شوند.
همه روزه مردم در معرض یک کوکتل از مواد شیمیایی موجود در مواد غذایی قرار می گیرند که با یکدیگر به روش هایی ارتباط برقرار می کنند که بسیار فراتر از درک ماست. این “سوپ شیمیایی” هنگامی که مواد شیمیایی غذایی را در رژیم های غذایی خود قرار می دهیم به ویژه خطرناک است.
مواد غذایی از قبل بسته بندی شده باید ماندگاری کافی داشته باشند تا آن را از کارخانه فرآوری ، از فروشگاه ، تا مصرف کننده تهیه کنند. مواد نگهدارنده شیمیایی مواد غذایی را تازه تر نگه می دارند ، و بیش از 14000 مواد افزودنی آزمایشگاهی باعث جذابیت قفسه انها در قفسه های مواد غذایی می شود. تحقیقات تخمین می زند که ایالات متحده آمریکا هر سال 453،6 میلیارد کیلوگرم مواد افزودنی شیمیایی مصرف می کند. در حالی که استفاده از این مواد شیمیایی تا حد امکان ساکت نگه داشته می شود ، به دلایل واضح ، آنها با تعدادی از سلامتی و شرایط رفتاری منفی همراه بوده اند.
مواد افزودنی غذایی معمولاً از ارزش غذایی برخوردار نیستند اما برای ایمنی به غذا یا برای عملکردی خاص مانند طولانی ماندگاری ، به تأخیر افتادن کیفیت یا بهبود بافت به آنها اضافه می شوند. مهمتر اینکه ، هر ماده افزودنی که در صفحه ما پیدا می کنیم ، توسط آژانس ایمنی مواد غذایی اروپا ، EFSA ، کاملاً آزمایش و تأیید شده است.
یک ارزیابی از سوی موسسه ملی غذا در دانشگاه فنی دانمارک نشان داد که حتی مقادیر کمی از مواد شیمیایی می توانند اثرات منفی یکدیگر را هنگام ترکیب تقویت کنند.
افزودنی های مواد غذایی
مواد افزودنی غذایی هر ماده شیمیایی متنوعی است که به مواد غذایی اضافه می شود تا اثرات مطلوب خاصی را ایجاد کند. مواد افزودنی مانند نمک ، ادویه جات و سولفیت از زمان های بسیار قدیم برای حفظ مواد غذایی و خوشبو تر کردن آنها مورد استفاده قرار می گرفت. با افزایش فرآوری مواد غذایی در قرن بیستم ، به مصرف بیشتر و انواع جدیدی از مواد افزودنی غذایی نیاز شد. بسیاری از محصولات مدرن ، مانند کالری کم ، میان وعده و غذاهای مناسب برای خوردن ، بدون افزودنی های غذایی امکان پذیر نیست.
مواد شیمیایی می توانند به روش های مختلفی در غذای ما قرار بگیرند:
برخی از مواد ممکن است در طول تولید ، حمل و نقل یا ذخیره مواد غذایی مورد استفاده قرار گیرند. این شامل سموم دفع آفات ، مواد نگهدارنده و مواد رنگ آمیزی ، داروهای دامپزشکی و مواد موجود در مواد بسته بندی است.
گاهی اوقات مواد شیمیایی به طور غیرقانونی در فرایند تولید مواد غذایی استفاده می شوند.
برخی از مواد ممکن است به طور طبیعی در مواد اصلی مورد استفاده در یک محصول غذایی یا در خود مواد غذایی اتفاق بیفتد. نمونه ها شامل فلزات سنگین مانند سرب و کادمیوم هستند که در خاک وجود دارند. یا مایکوتوکسین ها ، گروهی از سموم که توسط قارچ ها تولید می شوند.
در طی تولید مواد غذایی یا آماده سازی برخی از مواد تولید می شود. به عنوان مثال ، در هنگام پخت غذاهای نشاسته ای در دماهای بالا ، آکریل آمید تولید می شود ، در حالی که هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای (PAH) هنگام پختن گوشت بر روی کباب رها می شوند.
لیستی از مواد شیمیایی خطرناک که امروزه می توانیم در مواد غذایی فرآوری شده پیدا کنیم و ترجیحاً هنگام خرید مواد غذایی بسته بندی شده از آن اجتناب شود.
طعم مصنوعی: اصطلاح پتو است که به مواد شیمیایی ساخته شده توسط انسان که برای طعم دادن به همان طعم های طبیعی مانند وانیل ، توت فرنگی یا لیمو اطلاق می شود اشاره دارد. از آنجا که استفاده از آن در بیشتر محصولات ارزان تر است ، بسیار رایج است. مطالعات نشان می دهد که ممکن است منجر به تغییرات رفتاری شود.
شربت ذرت با فروکتوز بالا: این شیرین کننده ، ساخته شده از ذرت ، در بین تولید کنندگان مواد غذایی محبوب است زیرا ارزان تر و شیرین تر از شکر نیشکر است و ضمن حفظ طراوت ، رطوبت را حفظ می کند. این ماده افزودنی در غذاهای فرآوری شده بسیار رایج است و اعتقاد بر این است که به بیماری های قلبی کمک می کند ، سطح کلسترول LDL (“بد”) شما را افزایش می دهد و به پیشرفت دیابت و آسیب بافت ها کمک می کند. علاوه بر تسریع روند پیری.
مونو سدیم گلوتامات (MSG): از مؤلفه هایی ساخته شده است که بطور طبیعی در بدن ما از آب ، سدیم و گلوتامات یافت می شود ، اما این بدان معنی نیست که منظور از آن خورده شده است. MSG یک تقویت کننده طعم است که اغلب در چاشنی ها ، چاشنی ها ، بولاون ها و تراشه های میان وعده استفاده می شود. مطالعات نشان می دهد که مصرف منظم MSG ممکن است منجر به عوارض جانبی منفی شود که شامل افسردگی ، بی نظمی ، آسیب دیدگی چشم ، خستگی ، سردرد و چاقی است. MSG مسیرهای عصبی مغز را تحت تأثیر قرار می دهد و عملکرد “من کامل هستم” که اثر افزایش وزن را توضیح می دهد را غیرفعال می کند. MSG همچنین ممکن است به عنوان “پروتئین سویا هیدرولیز” یا “مخمر اتولیزه” ذکر شود.
بنزوات سدیم: به عنوان نگهدارنده در هر دو نوشیدنی و محصولات غذایی استفاده می شود. هنگامی که در ترکیب با رنگ مواد غذایی استفاده می شود ، بنزوات سدیم ممکن است بیش فعالی در کودکان را افزایش دهد. همچنین ممکن است با ویتامین C واکنش نشان دهد تا یک ماده ایجاد کننده سرطان به نام بنزن ایجاد کند.
Aspartame: یک شیرین کننده مصنوعی است که معمولاً در نوشیدنی های رژیمی و برخی محصولات غذایی استفاده می شود. آسپارتام سالها بحث برانگیز بوده و گزارش شده است که باعث تشنج ، سردرد ، اختلال خلقی و حتی سرطان می شود. ممکن است به عنوان یک نام تجاری مانند Equal یا NutraSweet ذکر شود.
بنزوئیک اسید: یک افزودنی است که در همه چیز از جویدن آدامس و بستنی گرفته تا ترشی و سس سالاد استفاده می شود. مواد شیمیایی بنزوئیک اسید می تواند در حملات آسم و بیش فعالی و همچنین سردردها و مشکلات گوارشی نقش داشته باشد.
پتاسیم برمات:مواد شیمیایی افزودنی که در اروپا ، کانادا ، آسیا و برزیل ممنوع است ، پتاسیم برمات یک ماده اکسید کننده است که از نظر شیمیایی آرد را تقویت می کند ، و خاصیت ارتجاعی آن را تقویت می کند. این بیماری در برخی از حیوانات ایجاد سرطان کرده است و حتی مقادیر اندک این مواد شیمیایی نیز خطراتی را برای انسان ایجاد می کند. مصرف کنندگان همچنین ممکن است آن را در برچسب مواد غذایی به عنوان آرد برمیده مشاهده کنند.
سدیم کازئینات: یک بیوشیمیایی است که در بسیاری از محصولات لبنی یافت می شود. مشکوک است که به آلرژی های مبتنی بر شیر کمک کرده یا باعث آن می شود ، و در نتیجه واکنش هایی مانند بثورات پوستی ، ناراحتی معده یا دستگیری تنفسی ایجاد می شود. مصرف مقادیر زیادی مواد شیمیایی سدیم کازئینات همچنین می تواند به کلیه های شما آسیب برساند.
BHA (Butylated Hydroxyanisol): یک ماده نگهدارنده است که اغلب در بسیاری از غذاها مانند کره ، غلات ، آبجو ، کالاهای پخته شده ، مخلوط دسر و آدامس یافت می شود. در حالی که توسط سازمان غذا و داروی آمریکا “به طور کلی ایمن شناخته شده است” ، مؤسسه ملی بهداشت آن را به عنوان “معقولانه پیش بینی می کند که یک عامل سرطان زا در انسان باشد” طبقه بندی می کند.
کانتاکسانتین: یک ماده افزودنی رنگ است که در غذاهایی که به تقویت زرد یا قرمز نیاز دارند ، مانند تخم مرغ یا سالمون ، استفاده می شود. مطالعات نشان داده اند كه مقادیر زیادی كنتاگزانتین می تواند منجر به آسیب شبکیه شود. باید در مصرف این مواد شیمیایی دقت نمود.
نیترات / نیتریت ها: یک ماده نگهدارنده مواد غذایی مصنوعی است که اغلب به گوشت سیر شده اضافه می شود. هنگامی که این مواد شیمیایی نیترات در طی فرآیند پخت و پز در معرض گرمای زیاد قرار می گیرند ، آنها به نیترات تبدیل می شوند. نیتریت ها با آمین ها ترکیب می شوند تا نیتروسامین ها را ایجاد کنند.
مالتودکسترین: به تعدادی ماده غذایی مانند پودینگ ، سس سالاد و سسها به عنوان ماده ضخیم کننده اضافه می شود. از عوارض جانبی مواد شیمیایی مالتودکسترین می توان به افزایش وزن غیر قابل توضیح ، نفخ و واکنش های آلرژیک مانند آسم ، بثورات پوستی ، خارش و پریشانی تنفسی اشاره کرد.
در زمانی که تحقیقات علمی بی عیب و نقص به همبستگی هشدار دهنده ای بین ترکیبات مواد شیمیایی رایج و سرطان ها ، آلرژی ها ، اختلالات روانپزشکی و نقایص هنگام تولد اشاره دارد ، از دیگر نگرانی های جدی در زمینه سلامتی ، بث به ما ابزاری می دهد تا بتوانیم از خود و خانواده های خود محافظت کنیم.
در مصرف مواد غذایی دقت شود و یکی از خطرات بزرگتر درباره موادشیمیایی استفاده از مواد شیمیایی بی کیفیت بوده که خود بسیار خطر ساز می باشد.کار خانه های تولید مواد غذایی باید در استفاده از این مواد شیمیایی دقت کرده و در صورت استفاده از مواد شیمیایی باد کیفیت خوراکی استفاده شود.
فروش مواد شیمیایی سیگما ایران جهت راهنمایی و مشاوره خرید به سایت ما سر بزنید یا با شمارها ما تماس گرفته تا خرید مواد شیمیایی و فروش مواد شیمیاییی مشاوره لازم به شما داد شود
ایزی تز برندی متفاوت با خدماتی متمایز در زمینه پایان نامه مشاوره پایان نامه دکتری و …
با همکاری آسان مقاله برند اول مشاوره مقاله در ایران