پژوهش موضوعی
پژوهش موضوعی، فعالیت های مهارتی و تکمیلی مربوط به یک درس دانشگاهی خاص و یا یک موضوع مشخص هستند که در جهت افزایش سطح مهارتی و عملیاتی مفاهیم آن درس توسط استاد محترم درس مطرح می گردند.
دانشجویان عزیز بهتر است پژوهش موضوعی را کاملا جدی بگیرند و از فرصت های پیش آمده برای پیشرفت مرحله ای سطح توانمندی و مهارت خود و نیز تجربه عمیق شدن در یک موضوع خاص، به همراه درگیر شدن درچالش های آن بهره برداری نیکو داشته باشند.
در واقع انجام دادن پروژه درسی، یعنی در موقعیت حل مساله قرار گرفتن، تا مساله را به شکل واقعی درک و پارامتریزه نموده و با آنالیز و تجزیه و تحلیل دقیق و عمیق آن در یک هماورد و کارزار بایسته و شایسته، توان حل مساله را به ظهور و بروز عینی برساند.
پژوهش موضوعی فرصت های خیلی خوبی برای قرار گرفتن در موقعیت حل مساله و تمرین مهارت کار تیمی و نیز جمع کردن دانش از مراکز تجمعی دانش، از کتاب ها و از منابع اطلاعاتی مانند اینترنت و غیره هستند، تا گام به گام و راسخ در مسیر بهبود مستمر توانمندی هایمان پیش رویم، لذا پیشنهاد می کنیم:
مساله و پروژه را به اجزای کوچک تر و مرحله به مرحله تقسیم و دسته بندی کنید.
برای انجام یا اجرای هر مرحله تمام کارهایی را که باید انجام شود مکتوب کنید.
گام های بزرگ با برداشتن گام های کوچک تر ممکن می شوند.
از انجام پروژه های خود طفره نروید.
با برنامه ریزی و هدف گذاری حرکت کنید
گام های کوچک تر ولی با اطمینان بیشتر بردارید.
چک لیست درست کنید و مورد به مورد جلو بروید.
کار را به روزهای آخر نکشانید.
برای انجام کار نقشه بکشید.
سعی کنید ازهمان لحظه ای که پروژه برای شما تعریف می شود، برنامه ریزی زمانی و عملیاتی داشته باشید. پروژه های کوچک تر، تمرین هایی هستند برای انجام پروژه های بزرگ تر نه انجام آنها را دست کم بگیرید و نه از انجام آنها طفره بروید همیشه برای برداشتن گامهای بزرگتر بهتر است ابتدا از گامهای کوچکتر شروع کنیم و مهارت های لازم را گام به گام افزایش دهیم و مرحله به مرحله اعتماد به نفس خود و نیز توان مندیهای خود را توسع و تعمیق و تثبیت بخشیم.
بهتر است، ابتدا پروژه های کوچک تر را انجام دهید. اصول مدیریت پرروژه های درسی و موضوعی تقریبا یکسان می باشد.
ایزی تز برندی متفاوت با خدماتی متمایز در زمینه پایان نامه و مشاوره پایان نامه دکتری و …
با همکاری آسان مقاله برند اول مشاوره مقاله در ایران