آشنایی دانشجویان با دانش و مهارتهای مورد نیاز برای پیشبرد مراقبتهای بهداشتی از اهداف آموزش این رشته است. حوزه های مختلفی از طراحي و ساخت دستگاههاي تصويربرداري تا پروتزهاي پيشرفته براي بهبود
پروسههاي آزمايش ژنومي و توسعه و مديريت داروها را شامل میشود. دنياي پزشكي و مهندسي را جهت بهبود مراقبت هاي بهداشتي با هم پيوند مي زند. از کاربردهای این رشته می توان به مهندس پزشکی، محقق مهندسی پزشکی، استادیار مهندسی پزشکی، فروش و بازاریابی مهندس پزشکی، مشاور فنی، مشاور و نویسنده فنی اشاره نمود.
توسعه و پیشرفت پزشکی از جنبههای گوناگون لزوم طراحی و تولید ابزارهایی برای تشخیص و درمان بیماریها توسط افراد را ایجاب میکرد و همین امر زمینهساز به وجود آمدن رشتهی مهندسی پزشکی بود. امروزه وابستگی پزشکی به ابزارهای مختلف غیر قابل انکار است و بدون کمک آن پزشک کاملاً از درمان خیلی از بیماریها عاجز است. مهندسی پزشکی رشتهی نوظهوری است که با ابداع ابزارها و روشهای نوین روزبه روز درمان بیماریها را آسانتر میسازد. علاوه بر این، مهندسان را از ایدههای پزشکان بهرهمند میکند. لازم به ذکر است که پایاننامه مهندسی پزشکی در مقطع ارشد و دکتری میتواند در ارائه ایدههای نوین کارساز باشد. گروه تحقیقاتی ایزی تز با به کارگیری اساتید مجرب، متعهد و متخصص خدمات مشاوره و آموزش پایان نامه مهندسی پزشکی را با بالاترین کیفیت ارائه می دهد
اهمّ زمینهها و حوزههای مهندسی پزشکی
- طراحی و ساخت وسایل و تجهیزات آزمایشگاهی و اندازهگیری
- طراحی و ساخت دستگاههای تصویرگیری پزشکی نظیر دستگاههای سنوگرافی وام آر آی
- طراحی و ساخت اندام مصنوعی برای بیمارتن نیازمند
- تعمیر و نگهداری و بهینهسازی دستگاهها و ابزارهای پزشکی
مهم ترین وظایف و مسئولیتهای حوزهی پزشکی
- تحقیق و پژوهش در زمینهی طراحی، ساخت و تولید تجهیزات مورد نیاز پزشکی وهمچنین بهینهسازی دستگاهها و تجهیزات موجود
- طراحی و تولید لوازم مورد نیاز و تجهیزات و دستگاههای پزشکی
- نصب انواع تجهیزات پزشکی و آماده نمودن آنها در جهت بهرهبرداری
- آمادهسازی زمینه استفادهی بهینه از ابزار و تجهیزات پزشکی با آموزش مداوم پزشکان و کارکنان
- نیاز سنجی و مشاوره برای واردات و صادرات تجهیزات پزشکی همچنین نظارات کامل در این زمینه
دروس مختلف مربوط به رشته مهندسی پزشکی
مقدمهای بر مهندسی پزشکی زیستی، تجهیزات عمومی بیمارستانها و کیلینیکهای پزشکی، مدارهای الکتریکی، الکترونیک، مدارهای منطقی، بهداشت عمومی، اصول توانبخشی وسایل و دستگاهها،ریاضی عمومی، معادلات دیفرانسیل، ریاضیات مهندسی، اصول و کلیات مدیریت خدمات بهداشتی ـ درمانی، اصول سیستمهای رادیولوژی و رادیوتراپی، فیزیولوژی، آناتومی، فیزیک پزشکی، فیزیک عمومی، برنامهنویسی کامپیوتر، آمار حیاتی و احتمالات، محاسبات عددی، استاتیک و مقاومت مصالح در مهندسی پزشکی، زبان تخصصی مهندسی پزشکی، بیوفیزیک، کارورزی، پروژه.
انجام پایان نامه مهندسی پزشکی بیوالکتریک
گرایش بیوالکتریک در مهندسی پزشکی به جنبه الکترونیک و طراحی و ساخت دستگاه های مهندسی پزشکی، همچنین تعمیر و نگهداری تجهیزات بیمارستانی خواهد پرداخت. همچنین پردازش سیگنال پزشکی و پردازش تصویر پزشکی از ابزارهای مهم دست متخصصین این گرایش از مهندسی پزشکی برای تشخیص علائم بیماری و طراحی دستگاه می باشند.
انجام پایان نامه مهندسی پزشکی بیومکانیک
استفاده از مکانیک کلاسیک در زمینههای علوم زیستی، استفاده از قوانین دینامیک جامدات برای تحلیلهای حرکتی، دینامیک سیالات برای ارزیابی جریانهای درون محیطهای زیستی، ترمودینامیک و انتقال حرارت برای تحلیل رفتارهای سلولی و انتقال مواد و جرم بین موجود زنده و محیط و رباتیک برای خلق وسایل تشخیصی و درمانی جدید نیازمند درک مسایل محیطهای زنده از زاویه مهندسی است. پیشرفت در این شاخه به ساخت قلب مصنوعی، دریچههای قلب، مفاصل مصنوعی، ارتروزها و پروتزها، ابزارهای کمکی تشخیصی و جراحی منجر شده است.
انجام پایاننامه مهندسی پزشکی بالینی
این گرایش بیشتر روی آموزش کاربری دستگاهها به کارکنان بیمارستان، پزشکان و حتی بیمارانی که می خواهند از دستگاه استفاده کنند در جهت بهینهسازی خدمات بهداستی و درمانی متمرکز شده است. هدف اصلی گرایش بالینی در مهندسی پزشکی، ترجمه تکنولوژی برای عوام و کاربران دستگاهها است. این گرایش از مهندسی پزشکی بیشتر به گرایش بیوالکتریک نزدیک می باشد.
انجام پایاننامه مهندسی پزشکی بیومواد
بررسی استفاده از مواد گوناگون مصنوعی و طبیعی در ساختار اندام و اعضای مصنوعی بدن. به عنوان مثال جنس موادی که در ساخت دریچه میترال مصنوعی در قلب مورد استفاده قرار میگیرد، باید به نحوی باشد که سیستم دفاعی بدن آن را به عنوان جسم خارجی تشخیص ندهد تا با آن به مقابله بپردازد.
انجام پایان نامه مهندسی پزشکی مهندسی بافت
تخصص در آناتومی، بیوشیمی و مکانیک سلولها و ساختارهای درون سلولی برای درک بیشتر در فرایند بیماری و توانایی داخل شدن به بخشهای ویژه سلول لازم است. هدف این شاخه مطالعه و تهیه مدلهای ایدهآل از ماکرومولکولها و ساختار سلولی است که منجر به درک بهتر پدیدههای درون یاختهای و همچنین فهم عمیق تر مکانیسم تأثیر عملکرد ناصحیح آن ها در بروز حالات بیماری می شود.
بهترین موسسه انجام پایان نامه مهندسی پزشکی
موسسهی ایزی تز با مجموعهای متشکل از دانشجویان و فارغ التحصیلان ممتاز دانشگاههای تراز اول ایران (شامل دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه امیر کبیر، دانشگاه تهران، دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه شهید بهشتی و …) تجربه بیش از چندین سال به مشاوره و امور مربوط به انجام پایان نامه مهندسی پزشکی در مقطع کارشناسی ارشد و رساله دکتری در تمامی گرایش های مهندسی پزشکی اعم از بیوالکتریک، بیومواد، بیومکانیک و مهندسی بافت و توانبخشی دارد. شما دانشجوی عزیز میتوانید با اطمینان خاطر تمامی مراحل مربوط به مشاوره و انجام پایاننامه مهندسی پزشکی و انجام رساله دکتری مهندسی پزشکی خود را به کارشناسان ما بسپارید. همکاران ما موظف هستند که شما را از بدو شروع به کار پایاننامه تا پایان فرآیند دفاع به شکلی مطلوب همراهی و همیاری نمایند. ارائه گزارشات دو هفتهای و ماهیانه، توضیح گزارش و کد نوشته شده در هر مرحله از کار و برگزاری کلاس توجیهی کد پایان نامه از ویژگیهای متمایز موسسه ایزی تز نسبت به سایر رقبا است که ما را در زمان کم تبدیل به بهترین و قویترین موسسه انجام پایان نامه مهندسی پزشکی کرده است.
نرم افزارهای کاربردی برای انجام پایان نامه مهندسی پزشکی
نرم افزار متلب (MATLAB) برای انجام پایان نامه مهندسی پزشکی: این نرم افزار پرکاربردترین نرم افزار در زمینه انجام پایان نامه مهندسی پزشکی می باشد. سادگی کدنویسی، نزدیکی این زبان برنامهنویسی به زیان انسان، کاربرد وسیع آن برای پردازش سیگنال و پردازش تصویر در حوزه مهندسی پزشکی، این نرم افزار را به پرکاربردترین نرم افزار مهندسی پزشکی تبدیل کرده است. پایان نامه با موضوعات زیر در این نرم افزار به سادگی قابلیت کد نویسی و پیاده سازی را خواهند داشت:
پردازش سیگنال پزشکی و سیگنال های حیاتی در متلب
جداسازی سیگنال قلب جنین از سیگنال قلب مادر
آنالیز سیگنال ECG و استخراج ویژگی از آن در نرم افزار متلب
آنالیز سیگنال EEG و استخراج عمق خواب آلودگی در فرد
آنالیز سیگنال EMG و استخراج میزان فعالیت عضله فرد
آنالیز حوزه زمان و فرکانس سیگنال های پزشکی برای استخراج اطلاعات از آنها
تبدیل موجک و تبدیل هار با استفاده از نرم افزار متلب
پردازش تصویر پزشکی با استفاده از متلب
لبه یابی تصویر پزشکی با استفاده از نرم افزار متلب
بهبود رزولوشن و کنتراست تصاویر پرشکی
دیتکت کردن حرکت اشیا در ویدیو با استفاده از نرم افزار متلب
تشخیص تومور با استفاده از روش های پردازش تصویر
جداسازی فرد از پس زمینه با استفاده از نرم افزار متلب
نرم افزار پایتون (Python) برای انجام پایان نامه مهندسی پزشکی: این نرمافزار نیز مانند نرمافزار متلب یک نرمافزار محاسباتی میباشد با این تفاوت که سرعت اجرای برنامه در نرم افزار پایتون به مراتب بیشتر از متلب است. نرمافزار پایتون بیشتر برای دنبال کردن تغییرات در ویدیو و انجام پردازشهایی که نیاز به اجرا به صورت زمان حقیقی می باشند مورد استفاده قرار میگیرد. یکی از ماژولهای خیلی مهم این نرمافزار که در پردازش تصویر خیلی مورد استفاده قرار میگیرد، ماژول opev-cv می باشد. این ماژول شامل توابعی برای پردازش تصویر میباشد که برای استفاده از این توابع کافی است که در پایتون آن تابع فراخوانی شود.
امروزه نرم افزار open-cv برای انجام پایان نامه مهندسی پزشکی خیلی مورد استفاده قرار می گیرد و تقریبا در همه جاهایی که پردازش تصویر مورد نیاز باشد جای نرم افزار متلب را گرفته است. علت این امر سادگی نرم افزار و حجم کم آن، انجام پردازش ها به صورت زمان حقیقی می باشد.
نرم افزار لب ویو (Labview) برای انجام پایان نامه مهندسی پزشکی: یک زبان برنامهنویسی سطح بالا و گرافیکی است که در بسیاری از رشتهها به ویژه مهندسی زیستپزشکی کاربرد تخصصی دارد. نرم افزار لب ویو در واقع یک میزکار مهندسی بر پایه نمادهای گرافیکی مهندسی به جای زبان متنی تحت عنوان ابزارهای مجازی برای تجزیه و تحلیل سیستمهای اندازه گیری است و عمده کاربرد آن در تفسیر و تحلیل سیگنالها است. قابلیتهایی موجود در این نرمافزار آن را قادر ساخته تا محیطهای بیولوژیکی، سیگنالهای حیاتی به ویژه قلب و مغز را شبیهسازی کند. از جمله استفادههای نرم افزار لبویو در مهندسی زیست پزشکی، میتوان به شبیهسازی تجهیزاتی چون ونتیلاتور (تنفس مصنوعی)، اکوکاردیوگراف (تصویربرداری از قلب)، پالسی اکسی متر (سنجش اکسیژن خون)، الکتروشوک (اعمال شوک قوی به بیماران ایست قلبی)، الکتروکوتر (ابزار جراحی برای برش)، اسپکتروفتومتر، ماموگرافی، مانیتورینگ و اسپیرومتر و پردازش بیوسیگنالها از جمله سیگنال های مغزی، سیگنال های قلبی، سیگنال های عضله ای و سیگنال های چشمی اشاره نمود.
نرم افزار فیلد دو (Field II) برای انجام پایان نامه مهندسی پزشکی: یک تولباکس از نرم افزار متلب که برای تصویربرداری فراصوت پزشکی توسعه داده شده است. توسط این نرمافزار میتوان محیط تصویربرداری فراصوت شامل آرایه ارسال، آرایه دریافت، پاسخ ضربه ارسال و دریافت و بافت بیولوژیکی را پیادهسازی کرد. در نرم افزار فیلد دو (Field II) قابلیت پیادهسازی الگوریتمهای تصویربرداری فراصوت پزشکی مانند الکورتیم تاخیر و جمع و الگوریتم مینیمم واریانس وجود دارد.
نرم افزار AnyBody برای انجام پایان نامه مهندسی پزشکی: در بین نرمافزارهای موجود در زمینهی مدلسازی اسکلتی ـ عضلانی یکی از نرم افزارهای تخصصی مهندسی پزشکی نرم افزار AnyBody میباشد. نرمافزار مدلسازی AnyBody به عنوان قویترین ابزار مدلسازی و شبیه سازی اسکله بدن می باشد. همیچنین دارای قابلیت مدلسازی بخشی از اسکله بدن مانند مدلسازی یک دنده یا مدلسازی مهره ای از ستون فقرات بدن می باشد.
نرم افزار پروتئوس (Proteus) برای انجام پایان نامه مهندسی پزشکی: نرم افزاری است جهت شبیهسازی ریزپردازندهها، ایجاد شماتیک و طراحی برد مدارهای چاپی یا به عبارتی دیگر، یکی از نرمافزارهای پرکاربرد در شبیهسازی و طراحی مدارهای آنالوگ و دیجیتال است. پروتئوس به دو محیط ISIS و ARES تقسیم
میشود. بخش ISIS برای ترسیم و تست مدارهای الکترونیکی و بخش ARES برای تهیه نقشه ی مدارهای تست شده در محیط ISIS است.
پایگاه های معتبر مقالات برای انجام پایان نامه مهندسی پزشکی
پایگاه معتبر فارسی برای انجام پایان نامه مهندسی پزشکی:
- فصلنامه علمی پژوهشی مهندسی زیست پزشکی: این مجله به صورت فصلی توسط انجمن مهندسی پزشکی ایران منتشر خواهد شد. حوزههای مختلف آن شامل پردازش سیگنال پزشکی، پردازش تصویر پرشکی، پردازش تصویر فراصوت، لیزر و صوت، مدلسازی سیستمهای بیولوژیکی و کلا مباحث مربوط به دنیای مهندسی پزشکی میباشد.
پایگاه معتبر انگلیسی برای انجام پایان نامه مهندسی پزشکی:
مهم ترین پایگاههای مقالات مهندسی پزشکی بر اساس اثربخش بودن، سطح مقالات و تعداد ارجاعات به صورت زیر دستهبندی میگردد:
- IEEE: همانطور که از نام آن مشخص است (موسسهی مهندسین برق و الکترونیک آمریکا) به طور منحصر به فرد مربوط به مهندسی برق و پزشکی است و تمامی زمینههای آن را پوشش میدهد.
- Science Direct: پایگاه الزویر نیز یکی از دیگر از مفیدترین منابع مقاله به حساب میآید که حوزههای مختلف علوم مهندسی، پایه، انسانی و پزشکی را شامل میشود.
- Springer: همچون الزویر تمامی زمینههای علم را شامل میشود که به تازگی مقالات با کیفیتی در زمینهی مهندسی پزشکی در آن به چاپ میرسد.
- Taylor and Francis: متعلق به علوم مهندسی است که مقالات چاپ شدهی آن در ارتباط با مهندسی پزشکی از کارایی بالایی برخوردار است که تعداد ارجاعات به آن نیز بالاست.
نحوهی انجام پایان نامه مهندسی پزشکی
معمولا انجام پایاننامه مهندسی پزشکی در شش فصل نگارش میشود:
- مقدمه
- تعريف مسئله و پيشنيازهاي تحقيق
- مروری بر مطالعات پیشین
- ارائه روش جديد پيشنهادي با انتخاب عنوان مناسب (براي پايان نامه)
- شبیهسازی
- نتیجه گیری و پیشنهادات
فصول پایان نامه مهندسی پزشکی
هر فصل بايد با مقدمه شروع شود. در اين زير فصل لازم است مباحثي كه در آن فصل مورد بررسي قرار ميگيرد شرح داده شود. به طور مشابه هر فصل بايد داراي زيرفصل نتيجهگيري باشد كه خلاصهي بحث و همچنين ارتباط فصل با فصل هاي بعد را مشخص كند. مثالي از عناوين فصل هاي مختلف به شرح زير است:
مقدمه: در اين فصل بهصورت توصيفي و با مرجع نگاري فراوان بحث و بررسي انجام شده و از آوردن معادلات رياضي پرهيز شود. لازم است اين فصل حداقل داراي زير فصلهاي زير باشد:
پيشگفتار: زير فصل مقدمه در فصل مقدمه، پيشگفتار نام دارد.
تاريخچه: پيدايش موضوع مورد بررسي بهترتيب سال وقوع و انگيزه هاي اين فعاليت ها مطرح شود و به اين وسيله يك دور نماي تاريخي از تحوّل علمي ايجاد شده ارائه گردد. مزايا و ضرورت بكارگيري روشهاي مورد بررسي و اينكه در كجا و به چه دليل بهتر است از اين روشها استفاده شود توضيح داده شود.
نقد و بررسي شيوههاي نوين: در اينجا روشهاي موجود اخير كه در راستاي كار شما هستند بايد به طور مختصر مرور شوند. شبيه نقد بررسي كه در مقدمه مقالات مجلّات پژوهشي وجود دارد با ذكر مراجع به روز در اينجا آورده شود. بيان نقاط قوت و محدوديتهاي روشهای بحث شده ضروري است. در اين بررسي بايد به شيوه بياني شرح داده شود كه مشخصا با انجام چه كار و با استفاده از چه شیوهاي و با چه هزينه و يا مصالحهاي بهپيشرفت مورد نظر دست يافتهاند. خصوصاً روي نقاط ضعفي از كارهاي اخير موجود تأكيد نماييد كه فعاليت شما كه بعداً تشريح خواهد شد آن نقاط ضعف را ندارد.
هدف از انجام پژوهش: مسئلهي مورد نظر كه قرار است در اين پژوهش مشخصاً بررسي و حل گردد را در اين قسمت ترجيحاً بهصورت بياني تعريف نماييد و هدف از انجام آنرا توضيح دهيد. مشخصاً بهكارهايي كه ميخواهيد آن را بهبود دهيد اشاره كنيد.
اهميت موضوع پژوهش و كاربردهاي آن: در اينجا با اشاره به نقاط ضعف كارهاي اخير انجام شده كه مي خواهيد آنرا برطرف كنيد، اهميّت انجام آنرا از ديدگاه نظري و كاربردي بيان كنيد و توجيه لازم را براي كار انجام شده (در پاياننامه ارشد مهندسی پزشکی) و يا كاري كه قرار است انجام دهيد (در پيشنهاد رساله دکتری مهندسی پزشکی) ارائه دهيد.
نوآوري پژوهش: در اين قسمت مشخصاً دستاوردهاي علمي بدست آمده (در پاياننامه ارشد مهندسی پزشکی) و يا قابل انتظار (در پيشنهاد رساله دکتری مهندسی پزشکی) را به طور فهرست وار و با توضيح مختصر براي هر يك بيان كنيد. همچنين در اينجا بايد با اشارهي مقايسه اي از ديدگاه هاي مختلف بهكارهاي انجام شده در جديد ترين مقالاتِ مرتبط، ويژگيهاي ممتاز كار خود را نسبت به آنها بيان كنيد. براي مثال بگوييد برخلاف مرجع در روش پيشنهادي اين پاياننامه چنين و چنان فرضي لازم نيست و از طراحي انجام شده در اين پايان نامه در چنين و چنان شرايط به اين و آن دليل عملكرد مطلوب تري انتظار مي رود. در اين جا تنها مراجع مهم و جديد بايد مقايسه شوند.
ساختار گزارش: بهطور مختصر بيان نماييد كه در هر يك از فصول پایان نامه چه چيزي بيان مي شود و ارتباط آنها با هم چيست.
تعريف مسئله و پيش نيازهاي تحقيق: در اين فصل مسئله مورد بررسي بصورت رياضي تعريف گردد و مفاهيم اوليهي مورد نياز با انتخاب عنوان مناسب ارائه شود. در اين فصل تنها بهطور مختصر مواردي ارائه شوند كه مستقيماً در فصول آينده مورد استفاده قرار گرفته باشند.
مقدمه: مقدمهي هر فصل موضوعاتي كه در آن فصل مي آيد را معرفي ميكند و نيز تلويحاً دليل اينكه چرا اين فصل اينجاست و دليل ارائهي اين مطالب و ارتباط آنها با يكديگر و نيز ارتباط آنها را با فصل قبل و بعد را بيان مي كند به طوريكه پيوستگي مطالب از فصلي به فصل ديگر را حفظ نمايد.
زير فصل با عنوان مناسب: با چند جمله در ابتدا و انتهاي هر زير فصل و نيز با توضيح در مقدمهي فصل پيوستگي و ارتباط بين زير فصلها را حفظ كنيد.
نتيجه گيري: زير فصل نتيجهگيري در هر فصل نبايد تكرار مقدمه باشد بلكه بايد بحث روي نتايج آن فصل و ويژگي هاي مهم آنها، اهميت نسبي مباحث، و نيز ارتباط محل بكارگيري آن نتايج در فصول ديگر را شامل شود. در اينجا بايد مقايسه اي از ويژگيها و محدوديتهاي هر يك از روشهاي بحث شده ارائه شود و اينكه با چه قيمتي بهبودي حاصل شده است و اينكه كجا مناسب تر است استفاده شود، نه اينكه مانند مقدمهي فصل عناوين مطالب مطرح شده در آن فصل را معرفي كند.
مروری بر مطالعات پیشین
مقدمه: رجوع شود به توضیحات مقدمه فصل قبل
نقد و مقايسه ي آخرين فعّاليت هاي مرتبط انجام شده و به روز با انتخاب عنوان مناسب براي حل مسئله تعريف شده در بخش قبل و يا مسئله تعميم يافته.
…
بررسي زمينههاي كاربردي موضوع
نتيجه گيري
ارائه روش جديد پيشنهادي با انتخاب عنوان مناسب (براي پايان نامه)
مقدمه
ارائهي رياضي روش پيشنهادي با انتخاب عنوان مناسب
….
نتيجه گيري
شبيه سازي: در اين فصل براي تأييد نتايج نظري بدست آمده در فصل قبل، وجود شبيهسازي ضروري است.
مقدمه
….
نتيجه گيري
نتيجهگيري و پیشنهادات:
نتيجه گيري: اين زيرفصل بايد به مقايسه ي كلي و نتيجه گيري از فعاليتهاي ارائه شده در فصول قبلي اختصاص داده شود. در پايان نامه دستاوردهاي پژوهش و نقاط قوت و نيز محدودیتهاي روشهاي نوين ارائه شده در مقايسه با روشهاي موجود بيان گردد به طوري كه براي خواننده روشن شود تنها در چه شرايطي روش پيشنهادي مناسب است.
پيشنهادها: اين زيرفصل در برگيرندهي ليست فعالیتهای پژوهشي آينده در جهت بهبود اين پژوهش و يا پژوهشي بسيار مرتبط است. براي هر يك از موارد پيشنهادي يك زير فصل بدهيد و صورت مسئلهي آنرا دست كم در يك بند به طور مبسوط تعريف نموده و تمامي مراجع جديد و يا مراجع كليدي را كه ميتوانند راه گشا باشند و نيز مراجعي كه مي توانند براي انجام اين كار از آنها ايده گرفت را قيد كنيد. مطالبي را به عنوان زير فصل مطرح كنيد كه بتوان آنرا دستكم بهصورت يك پاياننامهي كارشناسي ارشد تعريف كرد
موضوعات پیشنهادی برای پایان نامه رشته مهندسی پزشکی
بهبود الگوریتم SPIHT و تلفیق آن با روشهای کدینگ اطلاعات در سیگنال ECG دو بعدی شده |
ارزیابی روشهای اندازهگیری پیوسته و ناپیوسته ICP غیرتهاجمی روی بیماران تومور مغزی |
آشکارسازی رگهای خونی در تصاویر شبکیه توسط تبدیل کرولت و عملگرهای مورفولوژی با المانهای چند-ساختاری |
مانیتورینگ نوترون در راکتور تحقیقاتی HWZPR مرکز تحقیقات و تولید سوخت هستهای اصفهان با استفاده از شبیهسازی مونت کارلو و مقایسه نتایج بدست آمده با دادههای تجربی |
آنالیز تصاویر الکتروفورز ژل دوبعدی از نمونههای بیولوژیکی |
تخمین سیگنال پتانسیل برانگیختگی بینایی توسط شبکه عصبی |
بهبود دستهبندی انواع مختلف سلولهای موجود در تصویر رسوب ادرار با استفاده از طبقهبندیکننده بیز |
آشکارسازی رگهای شبکیه با استفاده از تبدیل رادون |
سنتز و تعیین خواص نانوذرات برپایه پلی اسید متاکریلیک و مشتقات پلی اتیلن گلیکول به روش پلیمریزاسیون رادیکالی پراکنشی |
مطالعه تغییرات تخلخل فیلم مخلوط پلیوینیلالکل و آلجینات |
استخراج پتانسیلهای برانگیخته تکثبت به روش تنظیم زیرفضا |
طراحی و ساخت پمپ قابل کنترل برای تولید جریان فیزیولوژیکی |
سه بعدی سازی تصاویر پزشکی |
تهیه قطعات آلومینایی متخلخل به منظور کاربردهای پزشکی |
تحلیل تنش ریز ساختار استخوان فشرده |
بهبود و تعیین دقت تفکیکپذیری یک سیستم مقطعنگاری امپدانس الکتریکی |
بهبود آشکارسازی تومور توسط شبیهسازی تکنیک الاستوگرافی التراسونیک |
ضبط تصاویر ویدیویی و پردازش و آمادهسازی آن برای یک پروتز بینایی قابل کاشت |
گسترش سیستم ارتباطی بین مغز انسان و کامپیوتر برای افراد قطع دست و یا فلج دست با استفاده از شبکههای عصبی |
تشخیص اراده حرکت های بازو و بستن پنجه یک دست از سیگنال های مغزی با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی |
تحلیل و بررسی پارامترهای فیزیکی و هندسی تومور در فرآیند گرماافزایی (Hypethezmig) سوختن |
بررسی عواملی که اضمحلال استخوانی را سبب میشوند با استفاده از تئوریهای بازسازی(Remodeling) |
شناسایی دینامیک سیستم مفصل ساعد با استفاده از سیگنال الکترومایوگرام سطحی ساعد به روش فازی عصبی |
استخراج و ارزیابی اطلاعاتی ویژگیهای پتانسیل های عمل و سیگنالهای سلول عصبی حلزون باغی، به منظور طبقهبندی رفتار قبل و بعد از تحریک مغناطیسی ELF |
بررسی توزیع تنش در یک تثبیتکننده ستون مهرهای به روش اجزاء محدود |
بررسی و تحلیل پایداری سیستم هیدرولیک دستگاه همودیالیز جهت بهینهسازی عملکرد سیستم |
مدل ریاضی و کامپیوتری سیستم قلب و عروق انسان |
طراحی سیستم ثابت کننده خارجی جهت ترمیم شکستگی استخوان تیبیا(TIBIA) و بررسی تغییر فرم و ضعف استخوان |
ارائه مدلی جهت پیشبینی تغییرات حجم پلاسماء غلظت سرمی سدیم و اوره خون در طی دیالیز |
طراحی و ساخت یک سیستم ارتباط عصبی دو سویه (تحریک-ثبت) خارج سلولی بخش ۱: تحریک |
ارائه یک روش کارا جهت تخمین مکانی منابع توزیع شده مغزی در حین تصورات حرکتی |
طراحی و اجرای الگوریتم مناسب به منظور تصحیح اثر تضعیف پرتوها در تصویرگیری پزشکی هستهای از قلب و مقایسه نتایج با دادههای تجربی |
مدلسازی روشهای ایمونوتراپی و رشد سلولهای سرطانی با استفاده از روشهای آماری و هوش مصنوعی |
مدلسازی سیستم ایمنی مبتنی بر پیشبینی مراحل پردازش آنتیژن با استفاده از روشهای یادگیری ماشین |
پردازش اعداد تصادفی تولیدی توسط افراد به عنوان روشی جهت بازشناسی در زیستسنجی |
طراحی سختافزار فشرده ساز سیگنالهای عصبی استخراج شده از الکترودهای کاشته شده در بدن موجود زنده |
بهبود نسبت سیگنال به نویز در تصاویر فراصوت پزشکی با استفاده از تبدیل فوریه کسری |
کدینگ سیگنال ECG جهت بهبود فشردهسازی به منظور استفاده در پزشکی از راه دور |
روش ترکیبی اجزای محدود و اجزای مرزی در بازسازی تصاویر سهبعدی سیستمهای مقطعنگاری امپدانس الکتریکی برای کاربردهای پزشکی |
طراحی یک واسط ارتباطی بین انسان و رایانه بر پایه سیستمهای فازی |
بکارگیری سیگنال EEG در تشخیص خوابآلودگی هنگام رانندگی با استفاده از تکنیکهای شناسایی آماری الگو |
مدلسازی حرکت سالمندان به منظور جلوگیری از زمینخوردگی بر اساس تصاویر ویدیوئی دریافتی از حرکت آنها |
ارائه یک روش نوین ترکیبی برای قطعهبندی در تصاویر پزشکی |
طراحی و ساخت داربست نانوکامپوزیتی PLGA/کیتوزان و ارزیابی تمایز سلولهای بنیادی مزانشیمی بر روی آن جهت مهندسی بافت عصب |
طراحی و ساخت سیستم ارسال و دریافت سیگنال به آرایه های محدب برای تصویرنگاری ماورا صورت پزشکی” |
پیش بینی مرگ ناگهانی قلبی از روی سیگنال ECG و HRV با استفاده از پردازش های زمان – فرکانس” |
فشرده سازی تصاویر اولتراسوند پزشکی جهت کاربردهای ذخیره سازی و ارسال اطلاعات” |
فشرده سازی تصاویر اولتراسوند پزشکی جهت کاربردهای ذخیره سازی و ارسال اطلاعات” |
استخراج ویژگی و فشرده سازی سیگنال ECG برای سیستم های پزشکی از دور” |
سنتز شیمیایی نانوکامپوزیت هیدروکسی آپاتیت/کیتوزان برای کاربردهای پزشکی و دندان پزشکی” |
تهیه و ارزیابی داربست کامپوزیتی PLGA/nano-BCP برای مهندسی بافت استخوان” |
بررسی توزيع فراوانی حاملگی خارج رحمی و عوامل مرتبط با ان در بيماران مراجعه کننده به مرکز اموزشی – درمانی دزيانی گرگان در طی سالهای …………. |
بررسی شايعترين علل تشنج در نوزادان بستری شده در بخش نوزادان بيمارستان طالقانی گرگان طی سالهای ……….. |
بررسی ميزان اضطراب در مراقبين پرواز برج مراقبت فرودگاه ………… |
بررسی تاثير پانسمان بر کاهش ميزان عفونت زخم در اعمال جراحی تميز در بيماران مراجعه کننده به مرکز اموزشی درمانی………. اذر شهرستان …………. |
بررسی مقايسه ای زمان جداشدن بندناف با استفاده از دو روش شير مادر و الکل اتيليک درمراقبت از بندناف |
بررسی ارتباط تغييرات ازمايشگاهی با سطح هوشياری در مصدومين مغزی مراجعه کننده به مرکز اموزشی …………. در طی ……….. |
بررسی مقايسه ای عوامل موثر بر تمايل مادران باردار به انتخاب روش زايمان |
تعيين ميزان شيوع ميگرن در دانش اموزان دبستانی شهر گرگان در سال تحصيلی ……… |
بررسی سطح غلظت روی سرم در کودکان مدراس استثنايی استان……. |
بررسی ميزان يد شير مادران شيرده مراجعه کننده به مرکز اموزشی درمانی ……… در سال ….. |
بررسی فراوانی يافته های گرافی قفسه سينه و بالينی در بيماران بزرگسال بستری شده با پنومونی در بيمارستان ……… شهرستان ………… |
بررسی ميزان يد ادرار مادران شيرده مراجعه کننده به مرکز اموزشی درمانی ………… |
بررسی فراوانی نقص انزيم G6PD در نوزادان زنده متولد شده در بيمارستان دزيانی شهرستان ……….. |
بررسی ايمنی سرولوژيکی پرسنل حرفه های پزشکی نسبت به هپاتيت B در مراکز اموزشی درمانی شهر ……….. |
بررسی اثرات اموزش چهره به چهره در کاهش تداخلات دارويی نسخ بيمه ای پزشکان گرگان در ….. |
بررسی شايع ترين علل منجر به هيسترکتومی های انجام شده طی سالهای …… |
بررسی نوع درمان و نتايج بهبودی بيماران مبتلا به پرتز در استان ……….. طی سالهای ………… |
بررسی وضعيت سلامت روان دانشجويان دانشگاه علوم پزشکی ………….. |
تعيين درصد تجويز غيرمنطقی سفالوسپورين نسل سوم در درمان گاستروانتريت حاد اطفال در نسخ پزشکان عمومی ………… |
بررسی شيوع دوقلويی و عوامل وابسته به ان در زنان باردار مراجعه کننده به مراکز اموزشی درمانی ………. |
بررسی مقايسه ای تاثير درمانی رژيمهای خوراکی 10-7 روزه سفالکسين ، امپی سيلين ، اموکسی سيلين و سفيکسيم ،در درمان سيستيت بدون عارضه در زنان حامله شهرستان … |
بررسی ميزان اثربخشی داروی پرمترين در درمان بيماران مبتلا به شپش سر در مناطق روستايی – شهری شهرستان …….. |
بررسی وضعيت سلامت روان دانش اموزان دوره متوسطه (دبيرستانی) شهر ……….. |
مقايسه اثر دو انتی بيوتيک کفلين و کليندامايسين در پيشگيری از عفونت زخم در اعمال جراحی تميز- الوده شکم در بيماران مراجعه کننده به مرکز اموزشی-درمانی ………. |
بررسی فراوانی نسبی هيپرپلای اندومتر و عوامل خطرساز ان در سنين حول و حوش يائسگی در مراجعين با شکايت خونريزی غيرطبيعی واژينال ( AUB ) به درمانگاه بيمارستان……….. |
بررسی روند سه ساله وضعيت بهبودی و پيش اگهی بيماران مبتلا به کانسر پستان تحت درمان در مراکز تشخيصی و درمانی شهرستان ….. |
بررسی ميزان عوارض حاملگی در بيماران مبتلا به پره اکلامپسی شديد واکلامپسی بستری شده در مرکز اموزشی – درمانی ………… |
بررسی شيوع اوتيت سروز ( OME ) در دانش اموزان مدارس ابتدايی و مهدکودکهای شهر……… در سنين ……… |
بررسی ارتباط ميزان دفع پروتئين ادرار در 24 ساعت با نسبت پروتئين به کراتی نين در يک نمونه ادراری در زنان مشکوک به پره اکلامپسی |
بررسی ارزش تشخيصی اندازه گيری تروپونين I به روش Rapid (ايمونوکروماتوگرافی) در تشخيص انفارکتوس حاد ميوکارد در بيماران مراجعه کننده به مرکز ……….. |
بررسی عوامل موثر بر تشنج کودکان در بيمارستان …………. |
بررسی بروز اختلالات هدايتی قلب و عوامل مربوط به ان در مبتلايان به انفارکتوس حاد ميوکارد بستری در بخش قلب و CCU مرکز اموزشی – درمانی ………. |
بررسی عوامل موثر بر سقط خودبه خودی در زنان مراجعه کننده به مرکز اموزشی – درمانی ……….. در نيمسال دوم….. |
بررسی شيوع اختلالات افسردگی در دوران بارداری و عوامل مرتبط با ان در زنان باردار مراجعه کننده جهت کنترل بارداری به مراکز بهداشتی – درمانی شهر……….. |
بررسی فراوانی اکنه استروئيدی در مبتلايان به اکنه مراجعه کننده به کلينيک تخصصی پوست بيمارستان ….. |
بررسی شايع ترين علل ايجاد کننده ملاسما در بيماران مبتلا به ملاسما مراجعه کننده به کلينيک تخصصی پوست بيمارستان ……. |
تعيين سطح سرمی هورمون پاراتيروئيد در بيماران دياليزی مرکز دياليز بيمارستان ……….. |
بررسی تاثير تزريق کورتيکواستروئيد به زنان در معرض زايمان زودرس جهت کاهش سندرم ديسترس تنفسی در نوزادان متولد شده در …………… |
بررسی فراوانی عوامل خطر انژين صدری ناپايدار در بيماران بستری در بخش قلب مراکز اموزشی درمانی …… |
بررسی فراوانی اختلالات خودايمنی (الوپسی اره اتا، ديابت تيپ 1 و اختلالات تيروئيد)در بيماران ويتيليگو مراجعه کننده به درمانگاه پوست بيمارستان ………. |
بررسی مقايسه ای ميزان افسردگی در زنان استفاده کننده از قرص های ضدبارداری خوراکی ( OCP ) و روش طبيعی برای جلوگيری از بارداری در مراکز بهداشتی – ……….. |
بررسی الگوی رشد جسمانی دانش اموزان ابتدايی پايگاههای تحقيقات جمعيتی شهر ……. |
بررسی شيوع الودگی به عفونتهای HBV & HIV , HCV در معتادين زندان شهرستان ……. |
بررسی شيوع سندرم فرسودگی شغلی در پرسنل درمانی سه بيمارستان وابسته ( 5 اذر ، طالقانی ، دزيانی ) به دانشگاه علوم پزشکی ………. |
بررسی فراوانی خود درمانی در برخورد با ضايعات پوستی در معلمين شهر ……… |
بررسی حساسيت و ويژگی سونوگرافی در تشخيص سنگ مجرای صفراوی مشترک همراه در بيماران مبتلا به سنگ کيسه صفرا در بيمارستان ……….. |
بررسی عوارض حين بستری پس از ازوفاژکتومی در بيماران مبتلا به کانسرمری مراجعه کننده به بيمارستان …….. |
بررسی شيوع هيپوتيروئيدی مادرزادی درنوزادان مبتلا به ايکترطول کشيده بستری شده درمرکزاموزشی درمانی کودکان ……… |
بررسی يافته های سونوگرافی دستگاه ادراری در بيماران مبتلا به هيپرپلازی خوش خيم پروستات در مرکز اموزشی – درمانی 5اذر گرگان در طی سالهای 82-1378 |
بررسی الگوی رشد جسمی کودکان دبستانی روستايی شهرستان …….. |
بررسی فراوانی اختلالات خونريزی رحمی و دردهای لگنی پس از لوله بستن در بين زنان مراجعه کننده به درمانگاه بيمارستان …………. شهرستان ………… |
بررسی اثرات اموزش چهره به چهره درکاهش تداخلات دارويی نسخ بيمه ای پزشکان شرق و غرب استان ………. |
بررسی ميزان اعتماد به نفس و ارتباط با برخی عوامل وابسته در دانشجويان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ……. |
بررسی سنجش تراکم استخوان و برخی عوامل موثر بر ان در مراجعين به مراکز سنجش تراکم استخوان …… ……….. |
بررسی شيوع ماکروزومی و برخی عوامل موثر بر آن در خانمهای باردار مراجعه کننده جهت زايمان به مراکز اموزشی-درمانی …….. |
بررسی موارد عفونت فضای دور لوزه در مراجعين به مراکز اموزشی درمانی …………طی سالهای ….. |
بررسی شيوع سپسيس زودرس نوزادی در نوزادان ترم متولد شده از مادران دچار پارگی زودرس کيسه اب مراجعه کننده به مراکز اموزشی درمانی………….. |
بررسی ميزان شيوع شپش سر و گال در بيماران مراجعه کننده به کلينيک پوست بيمارستان …………. |
بررسی شيوع HBSAg + بر بيماران بستری شده بعلت زردی در مرکز اموزشی درمانی ………. |
بررسی فراوانی و انواع انتی بيوتيکهای تجويز شده در بچه های زير 16 سال در نسخ بيمه ای پزشکان ……… |
بررسی ميانگين افزايش وزن دوران بارداری و ميانگين BMI اوليه مادران باردار و ارتباط ان با نتيجه بارداری در مادران باردار مراجعه کننده به بيمارستان …………. |
بررسی ميزان تاثير اريترومايسين در درمان پتريازيس روزه آ ( PR ) در مراجعه کنندگان به درمانگاه بيمارستان ……… |
بررسی ميزان و علل تجويز خون و فراورده های ان در بيماران بستری در مرکز اموزشی – درمانی ………. |
بررسی پنج ساله شيوع اوتيت سروز ( OME ) و برخی عوامل موثر بران در بيماران ادنوتونسيلکتومی شده مرکز اموزشی درمانی ……. |
مقايسه نتايج درمانی دو روش (گچ گيری اسپايکای فوری) و (کشش – گچ گيری اسپايکای ثانويه) در درمان شکستگی ران اطفال بستری شده در بيمارستانهای ……… |
بررسی تاثير اموزش چهره به چهره در مورد خودازمايی پستان ( BSE ) در ميزان اگاهی و عملکرد زنان بالای 15 سال مراجعه کننده به مرکز بهداشتی درمانی شماره ……… |
بررسی متوسط زمان مشاوره پزشکان عمومی ( Consultation time ) در شهر …….. |
بررسی کيفی تداخلات دارويی در نسخ بيمه ای پزشکان شرق و غرب استان …………. |
بررسی ميزان شيوع الودگی با شپش سر و برخی عوامل مرتبط با ان در دانش اموزان مقطع ابتدايی شهر ….. |
بررسی شيوع عفونت های زودرس نوزادی در نوزادان متولد شده در بيمارستان اموزشی-درمانی ………. و تعيين توزيع فراوانی يکسری از عوامل خطرساز و يافته های پاراکلينيک مربوطه |
بررسی توزيع و فراوانی انواع ضايعات گوش و عوامل موثر بر ان در جانبازان استان…. |
مقايسه شيوع افسردگی در بخشهای تخصصی بيمارستان اموزشی – درمانی …. |
بررسی مقايسه ای ميزان تمايلات سايکوتيک در مصرف کنندگان حشيش با افراد غير مصرف کننده (سالم) در سطح شهرستان….. |
بررسی توزيع طوايف مختلف نژاد ترکمن در مبتلايان به سرطان مری در …. |
بررسی ميزان اعتماد به نفس و ارتباط ان با برخی از عوامل وابسته در دانش اموزان دبيرستانی شهرستان ……. |
بررسی توزيع فراوانی نوزادان با وزن کم موقع تولد و برخی عوامل مرتبط با ان در مرکز اموزشی درمانی ……. |
بررسی تاثير جنس بر مولفه های ديسترس جنينی در متولدين مرکز اموزشی درمانی …………. |
بررسی پيش اگهی 6 ماهه بيماران بستری شده با تشخيص انژين صدری ناپايدار در مرکز اموزشی درمانی 5 اذر ………. |
بررسی ميزان متوسط سطح هموگلوبين و هماتوکريت و برخی از عوامل موثر بران در زنان باردار مراجعه کننده به زايشگاه مرکز اموزشی درمانی ……….. در فاصله زمانی ……….. |
بررسی شاخص توده بدنی و اختلالات عملکرد تيروئيد در بيماران مبتلا به تيروئيديت هاشيموتو در شهرستان ….. |
بررسی اختلالات شخصيتی در زندانيان مرد 20-35 ساله شهرستان ……… |
بررسی علل بستری شدن بيماران مبتلا به تالاسمی ماژور در مرکز اموزشی درمانی کودکان ……… |
بررسی فراوانی بتا تالاسمی مينور در مراجعه کنندگان قبل از ازدواج در ……. |
بررسی اپيدميولوژيک بيماران مبتلا به هپاتيت در مرکز اموزشی درمانی ……. |
بررسی توزيع نرمال اندکسهای رشدی نوزادان در بدو تولد بر اساس سن حاملگی در بيمارستان ………….. |
بررسی اختلالات هماتولوژيک در بيماران مبتلا به اختلال عملکرد تيروئيد در مراجعه کنندگان به ازمايشگاه مرکز اموزشی درمانی ………….. |
بررسی ميزان شيوع اختلال افسردگی دختران نوجوان و ارتباط ان با بلوغ در مدارس راهنمايی دخترانه شهر …….. در سال تحصيلی …….. |
بررسی عوارض شايع ناشی از مصرف قرصهای ضد بارداری خوراکی در خانمهای مراجعه کننده به ايستگاه تحقيقات جمعيتی شهرستان …………….. |
نقش انتی بيوتيک در پيشگيری از عفونت ادراری بعد از سنگ شکنی با امواج ضربه ای از خارج از بدن ( ESWL ) در بيماران مبتلا به سنگ کليه با ادرار استريل |
نقش انتی بيوتيک در پيشگيری از عفونت ادراری بعد از پروستاتکتومی از طريق مجرا ( TURP ) در بيماران مبتلا به هيپر پلازی خوش خيم پروستات ( BPH ) با ادرار استريل |
بررسی ميزان فراوانی انجام اپی زيوتومی و عوارض زودرس ناشی از ان در زايمانهای انجام شده در بيمارستان …………. |
بررسی ارتباط بين گروههای خونی و اسم در بيماران مراجعه کننده به کلينيک فوق تخصصی ريه در بيمارستان ……… |
بررسی اپيدميولوژيک بيماران مبتلا به فلج ايديوپاتيک عصب هفتم ( Bell`s Palsy ) در شهرستان ………. . |
بررسی ارتباط سرطان سينه با استرسهای قبلی فرد |
بررسی شاخصهای اپيدميولوژيک بيماری التهابی روده در شهرستان …… از ابتدای فروردين ماه ….. تا پايان اسفندماه ….. |
بررسی فراوانی ايمنوهيستوشيميايی پروتئين p53 در ادنو کارسينومای کولور کتال در بيماران مراجعه کننده به مرکز اموزشی درمانی ……. |
مقايسه اثر درمانی دو روش مانور فيزيکی و درمان دارويی در درمان سرگيجه وضعيتی خوش خيم |
بررسی فراوانی سزارين در خانمهای زير 45 سال پزشک ، دندانپزشک ، پرستار و ماما شاغل در شهر …. |
بررسی مقايسه ای ميزان شيوع استرس در دو گروه پرستاران بيمارستان ……. و دانشجويان پرستاری دانشگاه علوم پزشکی…… |
بررسی اختلالات شخصيتی در دانش اموزان دبيرستانی دختر شهر …… |
بررسی ميزان موفقيت ريشه کنی هليکوباکتر پيلوری با درمان چهار دارويی بيسموت ، مترونيدازول ، امپرازول ، اموکسی سيلين در مبتلايان به زخم پيتيک مراجعه کننده به بيمارستان…… |
بررسی فراوانی يافته های ترانس کرانيال داپلر در بيماران مبتلا به استروک ايسکميک بستری شده در بيمارستان …… |
بررسی سطح فريتين سرم در دو گروه بيماران تالاسميک با دريافت دسفرال زير جلدی و گروه بيماران تالاسميک با دريافت دسفرال زير جلدی به همراه دسفرال وريدی در هنگام تزريق خون در بيماران تالاسمی تحت پوشش بيمارستان طالقانی شهرستان ….. |
بررسی تاثير تغييرات وزن مادر در سه تريمستر ( و عوامل وابسته به ان) به وزن بدو تولد نوزاد در دو مرکز بهداشت شهری و دو مرکز بهداشت روستايی استان گلستان |
بررسی توزيع فراوانی مشاهدات حين عمل جراحی در مراجعين با شکم حاد به مرکز اموزشی – درمانی 5اذر …… |
بررسی ايمنوهيستو شيميايی پروتئين P53 در بيماران مبتلا به سرطان معده مراجعه کننده به بيمارستان .. …. |
بررسی اثر اسپلنوکتومی بر روی نياز به تزريق خون در بيماران بتا تالاسمی مراجعه کننده به مرکز اموزشی درمانی اطفال …… |
بررسی عوامل جانبی داروی ايزوتروتينوئين در بيماران مبتلا به اکنه مراجعه کننده به کلينيک ….. و کلينيک خصوصی شهرستان ….. |
بررسی رابطه کهير مزمن با عفونت هليکوباکتر پيلوری در بيماران مراجعه کننده به بيمارستان ….. |
بررسی تاثير شروع زودهنگام اهن پروفيلاکسی در پيشگيری از انمی فقر اهن در شيرخواران ترم |
بررسی تاثير شروع زود هنگام اهن پروفيلاکسی در پيشگيری از انمی فقر اهن در شير خواران پره ترم |
بررسی ارتباط سرطان پستان با عوامل قاعدگی و توليد مثلی در خانمهای مبتلا به سرطان پستان مراجعه کننده به بيمارستانهای ……..شهر …… |
بررسی فراوانی کشت خون مثبت در مرکز اموزشی درمانی …… |
بررسی فراوانی نسبی برخی عوامل مادری موثر در ايجاد عفونت زودرس نوزادی در نوزادان متولد شده در بيمارستان . …… . |
بررسی فراوانی سابقه و وجود افت دهانی در دانشجويان دانشگاه علوم پزشکی گلستان و ارتباط ان با برخی عوامل مستعد ساز |
بررسی فراوانی ايکتر روز اول نوزادی و علل ان در نوزادان متولد شده در بيمارستان ….. |
بررسی فراوانی اختلال خلقی دو قطبی تيپ I ( BMD ) و فراوانی اپيزودها و برخی عوامل مربوط به ان در بيماران مراجعه کننده به بخش اعصاب و روان بيمارستان …….. |
بررسی مقايسه ای سابقه عمل جراحی ادنوتو نسيلکتومی در دانش اموزان مبتلا به اوتيت ميانی و افراد سالم سنين 14-10 سال مدارس شهر …….. |
تعيين توزيع فراوانی يافته های هيستوپاتولوژيکی بيوپسی کبد و ارتباط ان با يافته های سرولوژيک و سطح سرمی انزيم های کبدی در بيماران مبتلا به هپاتيت B مزمن در مرکز اموزشی درمانی ……. |
بررسی ساختار متدولوژی تحقيق پايان نامه های فارغ التحصيلان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ……. |
بررسی ميزان اگاهی دانشجويان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ……. نسبت به بيماری ايذر در سال تحصيلی …… |
بررسی ميزان شيوع ، شدت و برخی از عوامل خطر افرين رتينوپاتی نارسی ، در نوزادان نارس ترخيص شده از بيمارستان …… |
بررسی فراوانی اشکال بالينی عفونت در بيماران ديابتی بستری در مرکز اموزشی درمانی ….. |
نقش انتی بيوتيک پروفيلاکتيک در کاهش ميزان عفونت کاتتر وريد مرکزی (شالدون) در بيماران دياليزی مراجعه کننده به …… |
بررسی توزيع فراوانی ديابت ، نارسايی مزمن کليوی،مصرف کورتيکوستروئيدو ساير داروهای سرکوب کننده ايمنی و بدخيمی ، در بيمارانی که با تشخيص سل ريوی از ابتدای سال …… تا انتهای سال ….. در بيمارستان ….. شهرستان…… بستری بوده اند |
مقايسه ايجاد اريتمی و ميزان عملکرد بطنی بين گروه دريافت کننده استرپتو کيناز و گروه عدم دريافت اين دارو در بيماران مبتلا به انفارکتوس قلبی مراجعه کننده به بيمارستان …… |
تعيين ارزش تست CRP در تشخيص سريع باکتريوری و باکتريمی پس از سنگ شکنی برون اندامی در بيماران مراجعه کننده به بيمارستان …… |
بررسی عفونتهای کشت مثبت در بيماران بستری در ای سی يو در مرکز اموزشی درمانی …… |
بررسی يافتههای ازمايشگاهی ( B/C , u/C , u/A , ESR , CRP , CBC , diff ) در کودکان 3 تا 36 ماهه مراجعه کننده با تب بدون کانون مشخص به مرکز اموزشی درمانی طالقانی گرگان در سالهای….. |
تعيين علل افيوژن پلورال اگزوداتيو با غلبه لنفوسيت در بررسی توراکوسنتز و بيوپسی پلور در 5 سال اخير در بيمارستان …… |
بررسی توزيع فراوانی اتوايميونيتی دراختلالات اندازه و عملکرد تيروئيددر150بيمار مبتلا به گواتر مراجعه کننده به کلينيک غدد بيمارستان ……. |
بررسی علل کوتاهی قد در 100 کودک مبتلا به کوتاهی قد مراجعه کننده به درمانگاه بيمارستان طالقانی |
تعيين ميانگين نيترات ، نيتريت و سختی اب اشاميدنی براساس ميزان شيوع سرطانهای مری و معده در مناطق شهری استان …. طی ….. |
بررسی وضعيت اپيدميولوژيک توزيع سل خارج ريوی در مراجعين به مراکز بهداشتی درمانی شهرستان ….. |
بررسی اپيدميولوژيک ناهنجاری های مادرزادی بدوتولد در نوزادان متولد شده در بيمارستان …… |
بررسی همبستگی هاپيرتروفی بطن چپ در اکوکارديوگرافی با يافته های چشمی و کليوی در بيماران مبتلا به فشار خون |
بررسی ميزان شيوع و علل سزارين در زنان اول زا در بيمارستان ….. طی …. |
بررسی پيش اگهی نوزادان زودرس با وزن بسيار پايين بستری شده در بخش مراقبت های ويژه نوزادان مراکز اموزشی درمانی دزيانی و کودکان ……. |
بررسی چگونگی درمان اسم براساس ازمون کنترل اسم ( ACT ) در بيماران مبتلا به اسم مراجعه کننده به مرکز آموزشی درمانی ……. |
بررسی بالينی حملات گذرای ايسکمی مغزی مکرر و فزاينده و تحت درمان با هپارين در بخش اورژانس اعصاب بيمارستان ……. |
مقايسه ای اثر دسموپرسين استنشاقی و پتدين هر کدام به تنهايی و توام در ميزان کاهش درد در بيماران با کوليک کليوی حاد |
بررسی ارتباط بين ديابت ، هيپوتيروئيدی ، هيپوکلسمی ، نارسايی ادرنال و سطح فريتين سرم در بيماران بتا تالاسمی ماژور-مرکز …… |
تعيين شيوع اختلال نقص توجه و بيش فعالی در دانش اموزان دختر و پسر دبستانی شهر …….. |
مقايسه عوامل خطر جفت سرراهی و چسبندگی غيرطبيعی جفت در زنان باردار مراجعه کننده به بيمارستان ….. |
بررسی نگرش بيماران اسمی نسبت به استفاده از اسپری های استنشاقی ( MDI ) و نحوه استفاده از ان |
بررسی ميزان پاسخدهی به واکسيناسيون هپاتيت B در بيماران دياليزی مرکز آموزشی و درمانی …. شهرستان ….. |
بررسی شيوع افسردگی در مراجعه کنندگان به درمانگاه ترک اعتياد بيمارستان …….. |
بررسی بروز عوارض پس از بيهوشی در اطاق ريکاوری در بيماران جراحی در بيمارستان …….. |
بررسی شيوع خود ايمنی(اتوايمنوسيته) در بيماران مبتلا به ديابت تيپ2 همراه با اختلال در عملکرد يا اندازه تيروئيد |
بررسی مفايسه ای اثر بخشی دو داروی ليندان و ايتاکس در درمان بيماران مبتلا به شپش سر در روستای …… |
بررسی بيماران با خونريزی مغزی غير تروماتيک بستری شده در بيمارستان …… |
بررسی نقش سيتولوژی آسپيراسيون سوزنی ظريف در تشخيص توده های پستان بر اساس مطالعه هيستوپاتولوژی ضايعه |
بررسی سه ساله يافته های سيتو پاتولوژيک پاپ اسمير درمراجعين به مرکز آموزشی-درمانی …… |
بررسی ميزان تداوم استفاده از IUD در زنان مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی شهر ….. |
بررسی فراوانی سندرم پيش از قاعدگی در بين دانشجويان پزشکی و کارکنان بخش اداری دانشکده پزشکی ….. |
تعيين ارزش اندازه گيری ميوگلوبين سرم (به روش ايمنوکروماتوگرافی) در تشخيص و افتراق سندرم های کروناری حاد |
بررسی برخی عوامل مهم و مرتبط در 100 مورد عفونت ادراری در کودکان کمتر از ….. سال |
بررسی اختلاف وزن دو قل در بارداريهای دوقلويی با احتمال زايمان زودرس در زنان باردار با حاملگی دوقلويی مراجعه کننده به بيمارستان و زايشگاه مرکز آموزش درمانی ……. |
بررسی فراوانی ضايعات مری و معده در اندوسکوپی و بيوپسی بيماران مراجعه کننده به مرکز اموزش درمانی …… |
بررسی نتايج درمان جراحی کلاب فوت مادرزادی در شهرستان …… |
بررسی مقايسه ای اثر امنيوتومی زودرس بر سير زايمان مادران nulligravid نسبت به سير زايمان در مادران nulligravid با پارگی خودبخود پرده های جنينی |
بررسی پايداری عناصر بيوشيميايی خون در خلال نگهداری سرم در ازمايشگاه بالينی |
بررسی فراوانی همراهی هپاتيت و اختلالات کبدی با بيماری ليکن پلان در بيماران مراجعه کننده به کلينيک پوست بيمارستان …… |
بررسی شيوع اسيب ارگانهای داخل شکمی به دنبال ترومای نافذ در بيماران بستری شده در بيمارستان ……. |
مقايسه تيتر انتی بادی های ضد بروسلوز در مبتلايان به بروسلوزو گروه شاهد و تعيين خصوصيات اپيدميولوژيک بيماران مبتلا به بروسلوز در مرکز اموزشی درمانی …… |
بررسی مقايسه ای اثرات داروهای ليدوکائين و پروپرانولول در فشار خون و ضربان قلب در حين لارنگوسکوپی و لوله گذاری داخل نای در بيماران بستری جهت عمل الکتيو در بيمارستان …… |
توزيع فراوانی استئوپروزيس در بيماران پست مونوپوزال مبتلا به ارتريت روماتوئيد و برخی عوامل موثر بر ان |
بررسی شيوع افسردگی در بيماران ديابتی مراجعه کننده به کلينيک ديابت ……. |
بررسی مقايسه ای سطح سرمی انتی ژن اختصاصی پروستات ( PSA ) در افراد بدون علامت با بيماران علامت دار پروستات در مراجعه کنندگان به درمانگاه سرپايی و بيماران بستری در بيمارستان تخصصی …. |
بررسی کلينيکی و پارکلينيکی بيماران Ischemic Stroke طی يک دوره 6ماهه در بيمارستان . …. |
بررسی رابطه سزارين و سقط قبلی با جفت سرراهی در زايمانهای سزارينی بيمارستان …….. |
بررسی موارد تيمپانوماستوئيدکتومی در بيمارستان ……. |