نوشتن مقدمه مقاله isi به چه صورت می باشد؟
نوشتن مقدمه مقاله isi به چه صورت می باشد؟
در نگارش مقاله بعد از بخش چکیده مقدمه مقاله را آغاز میکنیم مقدمه معرفی کننده اهداف اصلی و ادبیات پژوهشی مقاله شما میباشد فردی که برای اولین بار میخواهد مقاله را مطالعه کند باید با خواندن مقاله با مسائلی که قرار است در داخل مقاله بخواند آشنا شود توجه داشته باشید که اکثر داوران مقاله را بر اساس مقدمه ارزیابی میکنند یعنی در 15 دقیقه اول با مطالعه مقدمه مقاله را پذیرش یا رد میکنند.مقدمه نیز مانند دیگر اجزای مقاله نظم وترتیب نگارشی خاص خود را دارد.
اجزای اصلی مقدمه مقاله عبارتند از
پیشینه تحقیق یا مرور ادبیات
منظور از عبارت مرور ادبیات، منابع اطلاعاتی است که در مطالعات اولیه خود قبل از شروع کار پژوهشی انجام داده و مطالبی را جمع آوری کرده بودید. بنابراین مرور ادبیات یعنی خلاصه سازی منابع اطلاعاتی موجود که با موضوع مورد مطالعه ما در ارتباط هستند. بیشترین حجم این بخش از مقاله را بیان پیشینه تحقیق شامل می شود. در واقع مرور ادبیات زمینه نظری و تجربی را برای تحقیق فراهم میکند تا با استفاده از نتایج کارهای محققان دیگر کار پژوهش خود را پیش ببرد.
مقدمه مقاله اطلاعات کافی در خصوص فرضیه های مقاله و اهمیت موضوع پژوهشی شما را در اختیار خواننده قرار می دهد. ضمن آن که تمامی تحقیقات انجام شده در ارتباط با موضوع شما را به اطلاع خواننده می رساند. . سعی کنید در قسمت مرور ادبیات مقالاتی را نقد و بررسی کنید که مستقیماً با موضوع مقاله شما در ارتباط هستند. از جداول برای توضیح بیشتر و بهتر و جمع بندی مطالب خود استفاده کنید،
نکات مفید برای نگارش قسمت مرور ادبیات
- بیان نقد و بررسی مطالعات پیشین به زبان خودتان
- دقت در ذکر منابع برای جلوگیری از اتهام به سرقت ادبی
- تسلط بر موضوع در نقد و بررسی ها
- عدم نیاز به توضیحات اضافی و پیش از حد ( چرا که خوانندگان مقالات شما، همه رشته خودتان هستند)
- استفاده از جدیدترین مقالات در نگارش بخش مقدمه
- کمک گرفتن از مقالات مروری معتبر
- سازماندهی درست مطالعات پیشین در مقدمه تا مخاطب گیج نشود ( از مشابه ترین مطالعه به سمت مطالعاتی که تشابه کمتری دارند)
- ایجاد بک تصئیر کلی از موضوع تحت مطالعه برای خواننده
- در قسمت مرور ادبیات و کلیه قسمتهای دیگر مقاله، باید به گونه ای به مقالات و پژوهشهای قبلی خود اشاره کنید که داوران متوجه هویت شما نشوند.
ایزی تز مرکز مشاوره انجام رساله دکتری و پایان نامه دکتری در ایران | برندی برتر در زمینه خدمات پایان نامه
انجام پایان نامه ارشد : 09199631325
انجام پایان نامه دکتری : 09199631325
اکسپت مقاله علمی پژوهشی : 09353132500
ارائه کار تحقیقی خود
این قسمت معمولاً در یک بند و در قالب چند جمله نوشته میشود. در این قسمت است که به مخاطب میگویید که دقیقاً با نگارش مقاله به دنبال چه بودید. به عبارت ساده تر، با شناسایی شکاف ها بگویید اکنون شما در پرکردن این شکاف چه سهمی داشته اید و در این مقاله چه کاری را انجام داده اید که قبلاً انجام نشده است. از عبارات زیر کمک بگیرید:
- “The main innovation in this article (to differentiate my/our efforts from those already published on the subject)…”
- To the best of my/our knowledge…”
- “As far as I am concerned…”
- “the main contribution of current paper