کراس رفرنس چیست | Cross Reference چیست

کراس رفرنس چیست | Cross Reference چیست

Cross Reference ( کراس رفرنس) چیست؟

کراس رفرنس چیست | Cross Reference چیست :

در مورد کد DOI در پست قبلی توضیحاتی داده شد در این پست راجع به شرکت ارائه دهنده ی این سرویس از طرف DOI توضیحاتی داده می شود.

با مراجعه به سایت کراس رفرنس می توانید تعداد لینک های DOI ثبت شده تا کنون را ببینید (تا ۴ مهر ماه: ۶۲۸۵۴۶۵۶)

کراس رفرنس را به نوعی می توان اسکلت ارتباطات ارجاعی مقالات دانست این شرکت مستقل غیر دولتی در سال ۲۰۰۰ راه اندازی شد و یکی از آزانس های ارائه دهنده ی کد DOIمی باشد. این شرکت که هم اکنون به نوعی توسط ناشران پژوهشی اداره می شود را برای اولین بار جان وایلی و پسرانش و آکادمیک پرس در همکاری با موسسه ی بین المللی DOIطراحی کردند تا یکی از آزانس های موسسه بین المللی DOI  برای ثبت نام کد DOI برای مقالات و مجلات پژوهشی باشد.

لیست ناشران به همراه پیشوند مربوط به آن ها در کد DOI  رااز اینجا می توانید ببینید. برای مثال انتشارات پزشکی کوثر دارای پیشوند۱۰٫۵۸۱۲ می باشد که از ۲۹ ژوئن ۲۰۱۱ به این شرکت یعنی کراس رفرنس پیوسته است. همچنین از اینجا می توانیم فرم درخواست عضویت را پرکرده و برای کراس رفرنس ارسال نماییم. که از این طریق طلاعات مناسب برای عضویت در  کراس رفرنس در اختیار ما گذاشته می شود.

مطب پیشنهادی :
انجام رساله دکترا مهندسی شیمی | انجام پایان نامه دکتری و ارشد مهندسی شیمی

 کراس رفرنس محققان را قادر می سازد تا به راحتی با یک یا چند یا کلیک بتوانند از یک مقاله به مقاله ی دیگری سوئیچ کنند هر چند که آن مقاله در ژورنال و یا حتی مربوط به انتشارات دیگری باشد. در ضمن هزینه ی های مربوطه نیز بر عهده ی ناشر است و خواننده نیاز به پرداخت ندارد. هزینه ها به این شکل است که کراس رفرنس برای هر سرویس خود یک هزینه ی جداگانه تعریف می کند مثلا برای کراس مارک، کراس چک، که از اینجا می توانید این هزینه ها را مشاهده کنید.

این شرکت خدمات دیگری همچون کراس چک و کراس مارک نیز دارد. کراس چک درواقع سرویسی است تهیه شده از طرف iThenticate که کراس رفرنس آن را به ناشران ارائه می دهد تا اصل بودن مقالاتی که برای آن ها ارسال می شود را چک کند و در واقع نوعی پلاژیاریسم چکر می باشد. وجود لگوی  کراس چکر به معنای این است که یک ناشر هر آن چه را که در تشخیص اصل بودن یک نوشته باید انجام می داده انجام داده است. iThenticate همچنین جدای از کراس چکرسرویس دیگری برای مولفین و نویسندگان ارائه می دهد که می توانند نوشته های خود را از نظر داشتن پلاژیاریسم چک کنند (اینجا http://www.ithenticate.com/ را ببینید- برای مقالات فارسی می توانید به سمیم نور یا سامانه مشابه یاب متون سمیم نور http://www.samimnoor.ir/)

مطب پیشنهادی :
نمره پایان نامه کارشناسی ارشد در معدل چقدر تاثیر دارد ؟

سرویس دیگر کراس رفرنس کراس مارک می باشد که با آن می توان چک کرد که آیا در حال استفاده از نسخه ی به روز یک نوشته ی الکترونیکی هستیم یا خیر؟

سرویس دیگر سایتد بای می باشد که تعداد سایت شدن مقاله دارای کد DOI را نشان می دهد.

کراس رفرنس از ناشران می خواهد تا رفرنس های خود را در مجلات همراه با کد DOI ذکر کنند که برای آن ۶ روش پیشنهاد می کند که از ضروریات عضویت در این شرکت می باشد این ۶ روش با ذکر مثال برای هر کدام را می توانید از اینجا ببینید. برای مثال آوردن آدرس اینترنتی یا URLمربوط به DOI، قرار دادن این آدرس به صورت هایپرلینک در لوگوی کراس رفرنس، قرار دادن لگوی حاوی لینک قبل از آدرس کد، قرار دادن متن کرای رفرنس حاوی لینک، گذاشتن اسم هایی مثلArticle و یا ful text  که حاوی لینک هستند و یا اتقاده از میانبر برای کد DOI که Short DOIنامیده می شود. این ۶ روش از پیشنهادات کراس رفرنس بود و آنچه که لازم است باید در لیست رفرنس ها کد DOI بعد از هر رفرنس قرار بگیرد برای مثال کوثر از خود کلمه ی DOI حاوی لینک مربوط به کد DOI آن مقاله بعد از هر رفرنس استفاده می کند. این مقاله از مجله ی هپاتمان را برای مثال ببینید.

مطب پیشنهادی :
سایت نوشتن مقاله | معرفی سایت برای نوشتن مقاله علمی پژوهشی و isi و نگارش مقاله

ایزی تز برندی متفاوت با خدماتی متمایز در زمینه پایان نامه مشاوره پایان نامه دکتری و …

با همکاری آسان مقاله برند اول مشاوره مقاله در ایران

انجام پایان نامه ارشد : 09199631325

انجام پایان نامه دکتری : 09199631325

اکسپت مقاله علمی پژوهشی : 09353132500

ارسال دیدگاه

ایمیل خود را وارد کنید